Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Βίντεο από την συνάντηση αντιπροσωπείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ - Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α. Χάγιου

Την Τετάρτη 9/5 και ώρα 8:30μμ αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αποτελούμενη από τους Άγγελο Χάγιο, Σπύρο Δρίτσα, Δημήτρη Σαραφιανό και Γιάννη Σηφακάκη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το πλήρες βίντεο της συνάντησης και ολόκληρη τη δήλωση του Άγγελου Χάγιου την οποία έκανε εξερχόμενος από την συνάντηση.


Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Χάγιου:


«Συναντηθήκαμε σήμερα με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα. Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα επικοινωνήσουμε και με τις άλλες αριστερές δυνάμεις της χώρας μας, τόσο με το ΚΚΕ όσο και με άλλες δυνάμεις.
Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι ο λαός κέρδισε μια πρώτη επιτυχία, δίνοντας ένα ράπισμα στις δυνάμεις του Μνημονίου και του μαύρου μετώπου.
Μπορεί να κάνει μια δεύτερη επιτυχία αν κάνει το βήμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, με ένα κοινωνικό, εργατικό και πολιτικό κίνημα που θα διεκδικήσει και θα επιβάλλει την κατάργηση όλων των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των νόμων που τους συνοδεύουν, θα επιβάλλει την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, τη διαγραφή του χρέους και θα επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις, τις δαπάνες για υγεία, παιδεία, ασφάλιση.
Σε αυτή τη συστράτευση καλούμε ενωτικά όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς».